Биди Хуман ДОНИРАЈ Постани Волонтер
ВОЛОНТЕРСТВО
Донирање производи ДОНИРАЈ
ДОНИРАЊЕ

Секоја донација може да смени нечиј живот!

Нашата цел е да помагаме на деца без родители, на деца со посебни потреби и сиромашни семејства

Постани волонтер

Постани волонтер и биди дел од нашиот тим кој им помага на дечината и вградува насмевки

Донирај еднократно

Биди хуман донирај насмевки и подобрувај животи
canvas
canvas
canvas
30

Помогнати семејства

35

Помош при лекувања

45

Донирана облека

75

Помогнати дечина

canvas
canvas
canvas
canvas
ДОНИРАЊЕ

Како да донирате?

Нашата страница ви нуди лесен начин на донирање.

Донирање производи и облека

За да донирате производи или облека контактирајте не.

Донирај еднократно

Вашата донација е наменета за деца на кои што им е најпотребно.

canvas
canvas

Организирање евенти

Нашата организација организира евенти.

Евенти

Нашите евенти се со цел да ги насмевнат децата.

Пријави злоставување

Пријавете злоставување на деца.

Никое дете нетреба да трпи злоставување.

Пријавете секоја злоупотреба врз дечина.

Едукација

Нашиот тим волонтери помага и ги учи дечината за поуспешна иднина

Волонтерство и Едукација

Постани волонтер твоето знаење и вештини им помага на децата за дополнителна едукација

Биди Хуман

Вашата донација може да промени животи

Донирај

Донирај еднократно или донирајте облека

canvas
canvas
canvas