Како да волонтираш?

Пополнете ја формата подолу и ние ке ве исконтактираме во најбрзо време!
  • Пополнете ја формата и притиснете испрати.
  • Јавете се на еден од нашите броеви за волонтерство.
  • Вашето волонтерство ги учи децата да се стекнат со поквалитетно образование.

Кои обврски ги имате со вашето Волонтерство?

Тајните на моето Срце склучува договор со Волонтерот и ви испраќа писмена форма кои ке бидат вашите обврски кон нашето здружение.

Вашето волонтерство и искуство стекнати во нашето здружение ке бидат запишани и секој волонтер има своја волонтерска книшка која што ке му помогне во иднина за вработување како приказ за стекнатите вештини.

Придружисе

Постани Волонтер