image
Доколку донирате облека ве молиме јавете се на еден од броевите или пополнете ја контакт формата.

  Адреса

  Охрид – Македонија

  Телефон

  +389 75 920 484

  + 389 76 505 857

  E - маил

  tajnitenamoetosrce@gmail.com

  Направи донација