Хумани луѓе со големо срце!Благодарност до сопствениците на ресторанот “Станица” ,и членот од нашето здружение Маријан Јошески кои вечерта ни ја направија прекрасна.А воедно и дечињата беа возбудени од присуството на Дедо Мраз кој им ги подели новогодишните пакетчиња.