Во дворот на вилата на Прецедателот Пендаровски ,се одржа базар ,во кој учествуваа жени претприемачи од скоро цела Македонија.

На базарот како гости беа поканети и членови од нашето здружение.

Се оформија нови познанства и се разменија многу идеи .

Исто така бевме топло пречекани и од првата дама на државата- Елизабета Пендаровска.