WIK KAKAROTSKIДецата едноставно го обожаваат!

Хуманиот јутубер, пеач и понекогаш инфлуенсер и за нова година Дедо Мраз ги израдува дечината на здружението со пакетче за секое дете.

Heaven fruitful doesn't over a lesser in days. Appeard creeping seasons deve behold bearing