ПРЕДНОВОГОДИШНО!Веќе традоционално,ТРЕТА година по ред ,предизвикува радост кај дечињата од здружението.Благодарност до АНГЕЛА МОЈСОСКА!

Благодарност до:Козметичко студио”EMILI”!

Heaven fruitful doesn't over a lesser in days. Appeard creeping seasons deve behold bearing