Донација

Во дворот на вилата на Прецедателот Пендаровски ,се одржа базар ,во кој учествуваа жени претприемачи од скоро цела Македонија на базарот како гости беа поканети и членови од нашето здружение.

Во дворот на вилата на Прецедателот Пендаровски ,се одржа базар ,во кој учествуваа жени претприемачи од скоро цела Македонија. На базарот како гости беа поканети и членови од нашето здружение. Се оформија нови познанства и се разменија многу идеи . Исто така бевме топло пречекани и од првата дама на

Continue Reading
Донација

Магна интернешнл донираше за дечината од Здружението

Канадската компанија Магна интернешнл е општествено одговорна фирма која е посветена и се грижи за децата со попреченост.Тоа денес и го покажа со својата донација за нашето здружение.Голема благодарност до нив!

Continue Reading
Донација

Донација од ресторан Станица

Хумани луѓе со големо срце!Благодарност до сопствениците на ресторанот “Станица” ,и членот од нашето здружение Маријан Јошески кои вечерта ни ја направија прекрасна.А воедно и дечињата беа возбудени од присуството на Дедо Мраз кој им ги подели новогодишните пакетчиња.

Continue Reading
  • 1
  • 2